Vilket kosttillskott ska jag välja om jag vill gå upp i vikt?

26 januari, 2011

Kosttillskott för viktuppgångVill man gå upp i vikt snabbt är det det bästa kosttillskott ett tillskott som innehåller både protein, som bygger upp muskler, samt kolhydrater, som lagrar energi. Ett kosttillskott som innehåll just protein och kolhydrater är Up your mass. Detta kosttillskott sägs ha den optimala fördelningen mellan mellan kolhydrater, protein och fett för att öka så mycket som möjligt i muskelmassa.

  • 45% kolhydrater.
  • 35% protein.
  • 20% fett.

Så här skriver gymgrossisten.com om kosttillskottet:

Den avancerade näringsprofilen MacrobolicT i Up Your Mass ger det exakta 45/35/20 förhållandet mellan kolhydrater, protein och fett som din kropp behöver för att skapa enorma ökningar i muskler och styrka, utan att behöva lägga på dig fett.

Läs mer och köp kosttillskottet up your mass här

Är du mer intresserad av att gå upp i vikt av enbart protein (och/eller kreatin) rekommenderar vi dig att läsa artikeln bästa muskelbyggande kosttillskottet från kosttillskotten.se.

Sparat under: Gå upp i vikt

Etiketter:

Kommentera

(måste anges)

(måste anges), (Gömd)

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL  |  RSS för kommentarer till det här inlägget.


Kategorier

Senaste inlägg

Sidor

Populära inlägg